Ontdek de Echte Reden Waarom Diëten niet Werken

Veel mensen gaan door het leven na te jagen van een gewicht-verlies programma naar het andere alleen om het gewicht terug op weer-en soms zelfs meer. We hebben allemaal gehoord (of ervaren) dit hebben we niet? Er was het Atkins-Dieet, dan is het Southbeach Dieet, en nu het Vet Smash Dieet. Er zijn vele oorzaken van deze constante yo-je dieet syndroom dat ga ik met jullie delen in dit artikel.

Er zijn veel oorzaken van het jojo – dieet is te wijten aan het volgende:

yo yo dieet

1. Uw Drukke Levensstijl. Met de veeleisende schema van de samenleving van vandaag, mensen zijn geworden master multi-taskers. Met uw plannen, die de tijd heeft voor het meten van voeding, het nemen van uitgebreide oefeningen, elke dag, of onderzoek diëten uren op eind?

2. Hormonale Onevenwichtigheden – Veel diëten niet goed te beoordelen iemands individuele chemie van het lichaam. De verkeerde hormonen kan worden beïnvloed door het dieet zelf, waardoor u gewicht! Yikes!

3. Niet-Gepersonaliseerde Voeding – Sommige diëten geen rekening houden met uw individuele lichaam het type en make-up. Daarom, terwijl een dieet plan kan leiden tot een persoon om gewicht te verliezen, hetzelfde dieet plan kan leiden tot een andere persoon om gewicht te winnen.

4. Een te Strenge – Sommige diëten zijn zo drastisch dat laten ze je het gevoel beroofd en zelfs fanatieker dan toen je begon met het dieet, dat leidt tot snel “Zelf Sabattoge” door te veel eten! Andere schadelijke gevolgen kunnen worden veroorzaakt door het gebruik van diëten die geen rekening houden met de gezondheid en kan zelfs schadelijk zijn voor uw gezondheid. Sommige negatieve invloed van een aantal populaire dieet plan zijn:

o Ketose, die zorgt ervoor dat spiermassa verlies, dat vertraagt je stofwisseling.

o Hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid, lage bloedsuiker, spieratrofie, misselijkheid, lichaamsgeur en slechte adem.

o Beperkt het eten van voldoende hoeveelheden van gezonde eiwitten en vet leidt tot spiermassa verlies, die op zijn beurt vertraagt je stofwisseling, zodat er minder calorieën en vet wordt verbrand.

o Veel te hoog in koolhydraten, die spikes bloedsuikerspiegel en verhoogt de vet opslag hormoon insuline, waardoor u vet te verbranden efficiënter.

o Laag zijn aan essentiële vetten, die u helpen gezond te blijven en helpen met de vetverbranding.

o Veel te laag in kwaliteit eiwit, waardoor spierafbraak, aminozuur tekortkomingen, en een trager metabolisme (lichaam verbrandt minder vet).

Ik hoop dat de bovenstaande informatie zal je aanmoedigen te blijven van diëten en valse overtuigingen van “Magische Gewichtsverlies in Een Kleine Pil” gimmicks.

Als je echt wilt bereiken blijvend gewichtsverlies resultaten die je op weg met uw ideale doelen, het huren van een coach. Een coach helpt u bij het bedenken van een persoonlijk plan op maat gemaakt om te voldoen aan uw behoeften, evenals u helpen om gemotiveerd te blijven in het bereiken van uw doelen. Bij het kiezen van een coach, je moet zeker zijn dat de voedings-programma dat u op een uitgebalanceerde en niet beroven je van een voedingsstof is gebaseerd, kwaliteit voedsel. Natuurlijk zult u ook willen ervoor zorgen dat het programma is makkelijk te volgen en past in uw drukke leven.

Diëten werken niet, maar er zijn oplossingen om de hulp te krijgen die je nodig hebt om gewicht te verliezen op een gezonde manier. Het huren van een gezondheids-en fitness-coach.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>