Reumatoïde Artritis – Pijn in de gewrichten en Ontstekingen

Wanneer Uw Gewrichten Nee Zeggen!

Je kan het negeren van de stijfheid in uw gewrichten, totdat op een ochtend je handen lijken op een klauw en je knieën of ellebogen pijn als je probeert het recht te maken. Je kunt doorgaan met het negeren van wat je lichaam je te vertellen tot buig je over aan je te binden schoenen of was uw voeten in de douche en je rug blijft in dat voorovergebogen positie.

Wanneer uw gewrichten nee te zeggen tegen je, je leven, wanneer deze actief is, wordt een passieve retraite. Dit is niet een teken van het invoeren van de gouden jaren. Het is gewoon een bericht van je lichaam om gewoon een kijkje nemen bij uw levensstijl en voedingsgewoonten. Dit bericht kunt u het opslaan van meer potentieel schadelijke ziekten.

Giftig voedsel elementen in wat je nu eet, samen met een teveel aan stress kan de oorzaak zijn van gewrichtsontsteking, pijn en een schokkend einde te maken aan elke dag eenvoudige beweging. Wanneer uw gewrichten zeggen nee, u mag hebben van Reumatoïde Artritis.

Reumatoïde Artritis is een chronische staat van ontsteking van de gewrichten die verstoort elk deel van uw lichaam, met inbegrip van uw emotionele toestand.

reumatoïde artritis

Het woord zelf betekent ontsteking (itis) van de gewrichten (arth).

SYMPTOMEN:

Symptomen kunnen zijn: stijfheid, pijn, variërend van saai tot ernstige, zwakte, vermoeidheid en lage koorts.

OORZAKEN:

Wetenschappelijke studies en een array van bewijs hebben tot de conclusie geleid dat de Reumatoïde Artritis is een reactie waarbij bepaalde antistoffen in het lichaam aanvallen op onze eigen gewrichten. Het onderzoek van de dader hebben geleid tot speculatie, variërend van lifestyle tot voeding. De mogelijkheden van storende factoren zijn onder meer voedselallergie, en bacteriële en virale invasie veroorzaakt door een disbalans in het lichaam normale darmflora.

In de meeste Reumatoïde Artritis gevallen, spijsverteringsproblemen zoals constipatie bijdragen aan het lichaam van de onbalans. Als verstopt, je kan het giftige antigenen via de darmwand die uiteindelijk worden ingediend in het gemengd weefsel.

Constipatie ontwikkelt als gevolg van de consumptie van lege voedsel zoals geraffineerde witte bloem, geraffineerde witte suiker, en voedsel met kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen. Deze verfijnde stoffen veroorzaken een kleverig plaque op het slijmvlies van de darmwand alsmede op de bekleding van de bloedvaten.

De consumptie van geraffineerde producten samen met producten zoals koffie en alcohol maken plaque en leach calcium uit je botten. Dit calcium vindt zijn weg naar verzwakt gewrichten in het forum van kalkafzetting, waardoor artritis effecten.

De verfijning processen van voedsel strips gunstige voedingsstoffen die de balans van de voedsel’ voedende kwaliteiten en de spijsvertering vaardigheden. Gebruik van koeien’ zuivelproducten leiden tot een overschrijding van de congestie en gist producten kan verergeren en de onbalans van de normale darmflora, waardoor de spijsvertering stoornissen.

Voorgeschreven Medicijnen

voorschrijven medicijnen

Veel artsen het voorschrijven van medicijnen die het blokkeert de spijsvertering afscheidingen als een manier om de pijn te verminderen in de maag door te zweren en een ongecoördineerde release van spijsverteringssappen. Echter, deze methode van verlichting van de symptomen, oorzaken extra spijsvertering stoornissen, die kunnen leiden tot constipatie en ondervoeding als gevolg van een slechte en onjuiste spijsvertering. http://individueletraining.info

Suppletie

Een eenvoudige spijsverterings enzym supplement kan alles wat je moet weer een goede spijsvertering en een goede acidophilus product herstelt de darmflora. Langdurig gebruik van chemische middelen tegen maagzuur die daling van de spijsvertering afscheiding kan schade normale endocriene processen. De meeste voedings-deskundigen zijn het erover eens dat enzym suppletie meer zin bij het omgaan met dit type aandoening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>